Hlavní obsah

VyVolení 2: Tony v duelu porazil Sanny

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

V sobotním duelu reality show VyVolení diváci rozhodli, že do vily se vrátí soutěžící Tony. Sanny, která si ho ve čtvrtek vybrala jako soupeře, porazil dvojnásobným počtem hlasů.

Článek

Lidé mu poslali 98 291 hlasů, polykačce ohňů Sanny 46 315 hlasů.

Vítěz ale svůj návrat do vily, a tedy i návrat do hry o 15 miliónů nijak neslavil. Zlomilo ho, že do studia nepřišla jeho přítelkyně Renata.

Většina soutěžících si ve vile už dál nepřála Sanny. Dostala rekordní počet osmi palců. Ve výzvě netaktizovala a do duelu vybrala jednoho z nejsilnějších soupeřů. Sanny, občanským jménem Sandra, už jeden duel "přežila". Před 14 dny vyřadila Danu.

Reklama

Související témata:

Související články

VV2: Z duelu se vrátil nechtěný Jakub

Diváci v sobotu večer rozhodli, že do vily VyVolených se vrátí Jakub, v duelu porazil Lucku. Zbylých 12 lidí ve vile z toho nijak velkou radost nemělo,...

Tereza Pergnerová by přála vítězství Sanny

Moderátorka VyVolených Tereza Pergnerová sice tuto reality show uvádí jen při večerním přenosu, ale dění ve vile sleduje vždy už od rána, aby byla stále...

Výběr článků

Načítám