Hlavní obsah

Vyhrála nejstarší maminka

HAVÍŘOV

Pětatřicetiletá Ivana Límanová a její osmnáctiletý syn Jakub z Teplic byli nejstaršími finalisty desátého ročníku soutěže o titul Missis 2003 v Havířově, a přesto vyhráli.

Článek

"Bylo to příjemné zpestření na mateřské dovolené," řekla s úsměvem po víkendovém vítězství křehká blondýnka, která pečuje o tři děti. Nejmladší Elišce je teprve něco přes rok.

Poprvé si sympatická dvojice vychutnala přízeň publika loni v říjnu v Děčíně, kde vyhrála titul Missis pro Čechy. "Když jsme viděli reakci lidí, že se líbíme, tréma z nás spadla," shodují se nejkrásnější letošní maminka se synem. V té chvíli už byli vděční za to, že je hlava rodiny poslala do soutěže.

"Byl to nápad mého muže a vlastně se mě ani neptali, probrali to nejdříve s Kubou," přiznala usměvavá žena. "Dala jsem si jen jednu podmínku. Když vymyslíte kvalitní volnou disciplínu, není problém," dodala. Jakub přiznal, že na autorství soutěžní scénky, parodující televizní zprávy ve znakové řeči, se podepsalo i několik jeho spolužáků z gymnázia. Úspěšnou premiéru si scénka odbyla na lyžařském výcviku jeho ročníku.

Zatímco Jakub očekává ve škole popularitu, jeho matka si myslí, že jí korunka Missis nic zvláštního nepřinese. "Ale podívali jsem se aspoň trochu do světa showbyznysu," řekla.

Od počátku bylo přitom jasné, že soutěžit bude se svým nejstarším potomkem. "Elišku by sem ještě nepustili a devítiletý Šimůnek je velký stydlín," dodává žena, která před mateřskou dovolenou pracovala jako obchodní zástupkyně a na soutěž se podle svých slov nijak zvlášť nepřipravovala.

Reklama

Výběr článků

Načítám