Hlavní obsah

Výherci milionů se hádají o ukradenou kreditku

Právo, rm

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Londýn

Případ výhry čtyř milionů liber (v přepočtu 114 milionů korun) v britské loterii stíracích losů Lotto se začíná komplikovat. Nejprve způsobili pozdvižení vítězové Mark Goodram (36) a Jon-Ross Watson (31) z Boltonu. Vyšlo totiž najevo, že za vítězný stírací los platili údajně ukradenou kreditní kartou. Muži koupili los v supermarketu Waitrose v jiholondýnském Claphamu.

Foto: Profimedia.cz

Muži vyhráli čtyři miliony liber, za los však platili kradenou kartou. Ilustrační foto

Článek

Nejprve tvrdili, že kartu našli, nyní se ale provozovateli, sázkové kanceláři Camelot, přihlásil její skutečný majitel a nárokuje si výhru.

Goodram a Watson proto změnili taktiku a tvrdí, že jim tento muž, který si nepřeje být jmenován, kartu půjčil jako protihodnotu za to, že za něj platili v místním bordelu. Na pomoc dvojici výherců přispěchali také aktivisté, podle nichž loterie nikde v podmínkách neuvádí, že si los nelze kupovat kradenou kreditkou. Výhra by tudíž měla náležet jim.

Možná ale nakonec dojde ke smíru. Watson naznačil, že je ochoten se s třetím mužem dohodnout. Zdůraznil však, že by bylo nefér, kdyby on a Goodram odešli bez podílu na výhře. Oba žijí jen z podpory v nezaměstnanosti.

Reklama

Výběr článků

Načítám