Hlavní obsah

Vlaďka Erbová: Nejsem česká Halle Berryová

– Praha

Modelka a playmate z roku 2003 Vlaďka Erbová (28) je proslulá svým bujným poprsím, které si nechala upravit silikonovými implantáty na "čtyřkovou" velikost. Kromě toho je také často přirovnávána k herečce Halle Berryové. Což ji od doby, kdy se o tom napsalo poprvé, dohání k šílenství.

Článek

"Halle Berryová je krásná ženská, takže mi lichotí, že mě s ní srovnávají. Nicméně si myslím, že kdybychom stály vedle sebe, byly bychom si podobné jenom střihem vlasů a ničím jiným," odmítá vnadná modelka spekulace o vzájemné podobě s někdejší představitelkou Bond girl.

Erbová je prý unavená neustálým pitváním podobnosti vzhledů s mulatkou Berryovou. Ráda by se vryla do povědomí lidí sama za sebe a ne jako imitace někoho jiného. Jedno mají ale Berryová s bývalou playmate rozhodně společné. Přestože jsou obě matkami, jsou zároveň majitelkami dokonalých těl. Díky tomu může Erbová stále na mole předvádět spodní prádlo.

Zájem stále je 

"Občas si sama říkám, jestli mám pořád postavu na to předvádět prádlo. Dokud mě ale klienti oslovují, asi to se mnou není tak hrozné," zavtipkovala Erbová.

"Musím se ale přiznat, že tento týden jdu na první trénink, který mi má pomoci udržovat a formovat postavu. Trenérka mi sestavila přímo namíru program složený z kalanetiky a fitness. Chci být ke svému tělu zodpovědná, protože přeci jen se mi pomalu blíží třicítka," dodává Erbová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám