Hlavní obsah

Vlaďka Erbová je konečně rozvedená

– Praha
Novinky, Saša Šeflová

Modelka Vlaďka Erbová (30) je konečně rozvedená. Rozvodové řízení s bývalým manželem, hokejistou Zdeňkem Bahenským (26), se táhlo téměř dva roky. "Teď ještě s exmanželem řešíme příjmení dcery," prozradila Novinkám modelka.

Článek

Vlaďka Erbová podala žádost o rozvod v říjnu 2009. Loni v říjnu se s manželem, hokejistou Zdeňkem Bahenským dohodli na vypořádání majetku. "Samotný rozvod proběhl v úterý 5. dubna jen za přítomnosti právníků," svěřila Erbová. "S platností od dubna je také určeno, že Zdeněk bude platit výživné na naši dceru Viktorku deset tisíc korun měsíčně," upřesnila.

Momentálně už Erbová řeší s manželem poslední problém, a to příjmení dcery. "Chtěla bych odložit jméno Bahenská a vrátila se k Erbové. Také bych byla ráda, aby Zdeněk povolil, aby měla Viktorka dvě příjmení. Sama říkala, jestli už teď bude jediná Bahenská," řekla Novinkám Erbová.

Vlaďka Erbová žije s fotbalistou Tomášem Řepkou. Ten je také v rozvodovém řízení. O tom, že by se vzali hned poté, co bude volný i Tomáš, prý aktuálně neuvažují. "Zrovna máme jiné starosti, spíš fotbalové," uzavřela Erbová.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám