Hlavní obsah

Vilhelmová se líbala s Dykem a přiznala vztah

Novinky, Saša Šeflová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Herečka Táňa Vilhelmová (32) poprvé otevřeně přiznala, že je zamilovaná do kolegy Vojty Dyka (25). "Někdy vztahy při práci přerostou ještě dál než k přátelství," řekla Novinkám. "Jsem šťastná," dodala. A pak už se vášnivým polibkem přivítala se svým milencem.

Článek

Táňa Vilhelmová se s Vojtou Dykem objevili na veřejné akci jako oficiální partneři poprvé. Vilhelmová byla pozvána, aby rozkrojila dort na 50. film párty, kterou pořádal režisér filmu Kajínek Petr Jákl. "Jsme přátelé, nemohla jsem mu odmítnout," zmínila herečka. "Při práci většinou přátelství vznikají. Tedy aspoň u mne. A někdy přerostou ještě v něco víc. Jako s Vojtou," usmívala se Vilhelmová.

To, jak hodlá vyřešit manželství s filmařem Pavlem Čechákem, s nímž má dva malé syny, ale prozradit nechtěla. "To je moje soukromá věc, se kterou se v médiích svěřovat nebudu," řekla Novinkám.

Vojta Dyk za svojí láskou dorazil o trochu později. Ale vehementně se k ní hlásil. Prodral se davem ke stolu, kde seděla s Petrem Jáklem, Jiřím Mádlem a Nikol Moravcovou, a dokonce spolu zapózovali při polibku. Dlouho na mejdanu k filmu Všemocný nevydrželi. Po hodince si nechala Vilhelmová od Jákla vyzvednout kabát a s Dykem zamířili do intimnějšího prostředí.

Vojta Dyk se s Táňou Vilhelmovou sblížil při zkouškách hry Bláznivý Petříček loni na podzim. Jejich poměr vyšel najevo před měsícem.

Reklama

Související témata:

Související články

Natáčení akčního filmu Kajínek finišuje

Český akční film Kajínek se točí na motivy pravdivých událostí a některé postavy jsou skutečné. Do kin snímek vstoupí 5. srpna. Film režíroval šestatřicetiletý...

Výběr článků

Načítám