Hlavní obsah

Vilém Čok se uklidňuje vrháním nožů

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Vilém Čok (47), zpěvák, rocker, muzikant a herec má vskutku netradiční koníčky. "Když potřebuji relaxovat, tak si zaházím noži. Jen do terče, živé cíle na mušce zatím nemám," zažertoval Čok během natáčení pořadu Hádej, kdo jsem. Kromě vrhání nožů Čok relaxuje i běžnějším způsobem. Ve chvílích volna hraje tenis a plave.

Článek

Právě díky dobré fyzické kondici zvládá Čok fyzicky náročné koncertní turné, kde zpívá kromě hitů i písně ze své nové desky "Černoška s obrovskýma kozama", stejně jako účinkování ve veselohře Švejk a muzikálu Mona Lisa. Stejně netradičně teď Čok pojímá i alkohol. Byť dříve býval vyhlášený flamendr.

"Alkohol nekonzumuji jen tři měsíce v roce. V lednu, únoru a březnu. Dám si nanejvýše jen jednou denně vinný střik z dvoudecky bílého vína a sodovky," prozradil zpěvák. A důvod, proč čtvrt roku téměř abstinuje? S bouřlivou oslavou konce roku prý celá věc nemá vůbec nic společného. Na Silvestra se podle Viléma Čoka opíjejí jen břídilové a amatéři. Očistu provádí z jiného důvodu.

Kocovinu léčí medem a pivem

"Mé tělo je za uplynulý rok vždycky alkoholem tak nasycené, že je nezbytně nutné dát si dobrovolně pauzu. Musím mu dát příležitost, aby další podobný nápor opět ve zdraví do konce roku přežilo," tvrdí Vilém Čok s trochou nadsázky a dodává, že během tohoto čtvrtroku se zároveň snaží žít maximálně zdravě. V následujících devíti měsících si pak krátké utrpení zase vynahradí.

Svérázný rocker má také zajímavý recept na to, jak být po probdělé bujaré noci druhý den v pohodě.

"Mám speciální postup, jak si léčím na kocovinu a stabilizaci žaludku. Dám si med na polévkovou lžíci, polknu ho a zapiji kvalitním pivem. Tento postup několikrát zopakuji. Zkuste to, je to zázrak!" doporučuje Čok.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám