Hlavní obsah

Victoria Beckhamová je zcela vychrtlá. Jsem zdravá, stojí si za svým

Novinky, Jakub Kynčl

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Denver

Manželka světoznámého fotbalisty a metrosexuála Davida Beckhama Victoria se stala opět terčem odpůrců nezdravě hubených těl. Své kostnaté tělo odhalila v přilehlých šatech v Denveru, kde působila jako porotkyně v rámci populární show American Idol.

Článek

Ani v 35 letech anorektický či bulimický kolotoč okolo "Posh" nekončí. Bývalá Spice Girl totiž svou tělesnou konstitucí připomíná podvyživenou a zbídačelou ženu. Ačkoliv jí to ve fialových šatech v Denveru velmi slušelo, odhalený vršek těla spíš více lidí vyděsil. Vyhublé ruce a kostnatá záda nezůstala bez odezvy ve většině anglo-amerických médiích.

Beckhamovou před natáčecím studiem vítaly hned desítky příznivců, odmítajících myšlenku, že by jejich idol mohl mít vážné zdravotní problémy. Za postavou Beckhamové stojí prý každodenní stres. Jen v posledních osmi měsících nalétala letadlem prý okolo sta tisíc vzdušných mil. Aby toho nebylo málo, má prý nový posilovací režim, během kterého běhá i více než deset kilometrů denně.

Za účinkování v show American Idol si Beckhamová přijde údajně na 155 000 liber, tedy zhruba 4,7 miliónu korun. První ohlasy jsou ale vesměs negativní, prý se chová až příliš chladně a neumí se uvolnit.

FOTO: ČTK/AP

Reklama

Výběr článků

Načítám