Hlavní obsah

Victoria Beckhamová bude navrhovat boty

Právo, fer

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Victoria Beckhamová, bývalá zpěvačka skupiny Spice Girls a manželka kapitána anglického fotbalového národního mužstva Davida Beckhama, podepsala ve Spojených státech první lukrativní smlouvu. Na jejím základě navrhne svou vlastní modelovou řadu kabelek a bot, určených do exkluzivních butiků po celých Spojených státech.

Článek

Dosud Victoria, kterou bude do Kalifornie následovat i manžel, aby tam hrál fotbal za milion dolarů týdně, prodává pouze "vlastní" džíny a sluneční brýle.

"Ačkoli se může zdát, že se stěhují (do USA) kvůli Davidově kariéře, Victoria vůbec neodpočívá na vavřínech. Její módní projekty nosili v Evropě důležití lidé. Je to perfekcionistka, která klade důraz na každý detail," sdělily zdroje z jejího okolí.

Podpis smlouvy, která vynese exzpěvačce a novopečené módní návrhářce deset miliónů dolarů, prý oslavila společně se svou přítelkyní Katie Holmesovou.

Zatímco Davida Beckhama drží dosud smluvní povinnosti v Realu Madrid, jeho žena hledá v Los Angeles a okolí vhodný dům a do budoucna i školu pro své tři syny. Novináři ji viděli, jak objíždí vily u pláží v Malibu.

Lidé z jejího okolí tvrdí, že ona má o stěhování do Kalifornie mnohem větší zájem než její manžel. Ten by se prý nejraději vrátil do Anglie.

Reklama

Související témata:

Související články

Victoria Beckhamová si zahraje mimozemšťana

Zpěvačka Victoria Beckhamová konečně začíná sklízet plody přátelství s hereckým párem Cruise - Holmesová. Novomanželé jí dlouho slibují, že se dostane s jejich...

Výběr článků

Načítám