Hlavní obsah

Veverka s vránou předvedly boj na život a ... o pizzu

Novinky, jky

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Všichni známe ten pocit, když v krabici zůstává poslední kousek pizzy a vy se na sebe s kamarádem upřeně díváte a nejradši byste se o něj poprali. Ve zvířecí říši je diplomacie o trochu méně významným faktorem, a tak si můžeme dopřát pohled na to, jak si veverka brání svůj dílek pizzy před vránou.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Veverka si brání kousek pizzyVideo: AP

 
Článek

O tom, že si zvířata nikdy nic nedarují, poměrně výmluvně hovoří video z pětitisícového kanadského městečka Greenwood. V Novém Skotsku si to o kus pizzy rozdaly veverka s vránou.

Nedůležitá informace, kterou nikdo vlastně vůbec nepotřebujeme vědět, ale všichni chceme vidět úžasné video, které na parkovišti pořídila jedna z místních obyvatelek.

Pizzu si jako první přivlastnila veverka, jenže vrána je tak trochu nerovný soupeř. Je rychlejší a ještě k tomu má jednu drobnou, avšak doopravdy nezanedbatelnou výhodu - umí létat. Veverka, která byla značným outsiderem tohoto duelu, si však slanou dobrotu nejméně po dobu natáčení videa uhájila.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám