Hlavní obsah

Versace lapil Madonnu

Novinky, Korzo/P
LONDÝN

V sérii několika reklam módního domu Versace se objeví hudební hvězda Madonna. V těchto dnech o propůjčení své tváře jedná přímo s majitelkou návrhářského gigantu Donatellou Versace.

Článek

Podle předběžného znění smlouvy by se měla Madonna objevit v kampani na jarní kolekci 2005 na fotografiích Maria Testina. S ním pro značku Versace nafotila Madonna reklamní kampaň poprvé před deseti lety.

"Madonna je dnes známá spíše svými červenými tangy než posledními módními výstřelky, ale přesto je stále módní ikonou, jejíž jméno může dokonale využít třeba i Versace," uvedl zdroj blízký italskému módnímu domu.  

Pohádková suma pro královnu hudebního nebe

"Nemohu ke smlouvě říct nic bližšího. Donatella Versace společně s Madonnou teprve vyjednávají. Konečné rozhodnutí doposud nepadlo," uvedla mluvčí zpěvačky Liz Rosenbergová.

Pokud by se Madonna skutečně značce Versace upsala, vyneslo by jí to mnohamiliónový honorář.

"Částka by se mohla pohybovat až k deseti miliónům euro. Je ale možné, že se zpěvačka s Donatellou Versace nakonec domluví na mnohem nižším honoráři, protože jde o prestižní značku, která Madonnu přiblíží lidem, jež ji kupují," uvedl zdroj z módního průmyslu s tím, že by mělo jednání skončit v nejbližších dnech.

"Již nyní je ale nadmíru pravděpodobné, že Madonna na nabídku kývne. Po úspěšném letošním turné bude chtít ve svém tažení světem pokračovat, třeba i v reklamě," dodal zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Madonna kvůli dietám nejí ani v restauracích

Jen těžko lze uvěřit řečem celebrit o tom, že si udržují štíhlou postavu, aniž by musely sportovat či dbát na to, co jedí. Zpěvačka Madonna je alespoň upřímná:...

Madonna natočila reklamu pro polské rádio

Pouze velké hity - to je slogan známého polského Radia Zet. O tom, že toto heslo bere rozhlasová stanice opravdu vážně, svědčí i jeho nová reklamní kampaň....

Výběr článků

Načítám