Hlavní obsah

Václava Upíra Krejčího rozčiluje drahota

– PRAHA
Novinky, Korzo

Komik Václav Upír Krejčí se v poslední době potýká se samými nepříjemnostmi. Na příkaz lékaře nesmí opouštět postel, má užívat antibiotika a hodně odpočívat. Místo léčby ale diriguje zedníky, kteří stavějí jeho dům, a rozčiluje se nad neseriózností některých institucí.

Foto: Jana Matějíková

parkoviště pod frýdeckým zámkem (vedle Kauflandu)

Článek

"V Pardubicích na diskotéce mě uhnal Ivo Pešák a jeho šílená formace. Program se částečně odehrával venku, a tak jsem dostal zápal plic. Mám být v posteli, ale pomalu se už ani neléčím. Kolem mě je totiž dokonalý blázinec, neboť zedníci neustále něco potřebují zkonzultovat a odevšud se ozývá bušení a rachot," řekl komik.

"Navíc mě rozčiluje, že všechen materiál stojí hrozné peníze. Nesmírně se těším, až stavba našeho domu bude konečně za námi," svěřil se Krejčí, který dům i přilehlé stavby pokládá za svoje životní dílo. Tvrdí, že při budování rodinného sídla už nasbíral tolik zkušeností, že si snad troufne na cokoliv.  

Práce u pohřební služby

"Vím toho o stavařině tolik, že se vůbec ničeho nebojím. V dalším životě bych ale spíš dělal pohřebáka. Je to poklidná práce s lidmi, kteří už člověka nezlobí a neokrádají ho," zamyslel se.

"Neustále mě totiž vytáčí, jak je všechno drahé a navíc mnohdy nesmyslné. Neužívám na stavbě elektřinu, ale už mám hodiny, za něž musím platit. Také mě rozčílila moje pojišťovna. V roce 1994 jsem si založil důchodové pojištění a nedávno mi zavolali, že v rámci Evropské unie už tato smlouva neplatí," rozčileně uvedl Krejčí.

"Ihned mě nutili, abych s nimi podepsal smlouvu novou, samozřejmě nevýhodnější. Můj finanční poradce mi potvrdil, že pojišťovna je nešťastná z toho, že se mnou kdysi pro mne výhodnou smlouvu podepsali, a tak zkoušejí, jak by na mně vydělali víc peněz. I za cenu lži a podvodu," konstatoval roztrpčeně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám