Hlavní obsah

V Trenčíně musí řidiči objíždět dva sloupy uprostřed silnice

Právo, Ivan Vilček (Bratislava)

Ve slovenském městě Trenčíně musí řidiči po rekonstrukci silnice objíždět dva betonové sloupy. Nový asfalt položili dělníci v pondělí, v úterý už tam mají jezdit auta. Sloupy však odstraní až v polovině srpna.

V Trenčíně stojí sloupy uprostřed silnice (reportáž z 4. srpna)Video: TV Markíza

 
Článek

„Bohužel situace je taková, jaká je, a sloupy jsme museli obcházet,“ uvedl bez dalšího vysvětlení stavbyvedoucí Miloš Zajac. Ze silnice přitom už dva sloupy odstranili, ale dva tam z nepochopitelných příčin zůstanou ještě týden. Stavbyvedoucí slibuje, že čtrnáctého srpna budou zbývající sloupy odstraněny a na silnici následně položí třetí vrstvu asfaltu.

Stavební povolení vydalo město. Jeho vedení na kritiku reagovalo prohlášením, že stavba ještě není ukončena a má být hotova nejpozději do konce prázdnin.

KOMENTÁŘ DNE:

Lyžařské Nagano -  Nedá se nic dělat, dnešní komentář musí být sportovní, protože jedna mladá dáma přepsala lyžařské dějiny země. Čtěte zde >>

„Až následně bude stavba zkolaudována,“ uvedlo vedení města. Do té doby bude silnice zprovozněna pouze zkušebně.

„Bezpečnost a plynulost silničního provozu v daném úseku zabezpečíme prostřednictvím semaforů a dopravního značení,“ uvedla trenčínská policejní mluvčí Elena Antalová.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám