Hlavní obsah

V Ostravě vybírali kandidátky na Českou Miss, postoupilo pět dívek

– Ostrava
Právo, plk

Sedmdesát dívek prošlo v neděli sítem castingu soutěže Česká Miss 2011. Do soutěže se přihlásila téměř tisícovka dívek a první „várka“ uchazeček o korunku královny krásy se představila v ostravském hotelu MaMaison Imperial. Do prosincového semifinále nakonec z Ostravy postoupila pětice krásných dívek.

Článek

Účastnice České Miss musely předem splnit několik podmínek. Každá kandidátka Miss musí být svobodná, bezdětná, musí mít občanství ČR a narozena mezi 1. listopadem 1987 a 1. únorem 1993.

„Hledáme nejen krásnou dívku, ale zároveň i zajímavou osobnost a dívku, která chce v životě něčeho dosáhnout,“ vysvětlila ředitelka soutěže Česká Miss Michaela Maláčová, která byla zároveň předsedkyní poroty.

Foto: Pavel Karban, Právo

Kandidátky soutěže krásy

Dívky musely nejprve absolvovat představení před porotou, pohovor a vybraná osmadvacítka pak ukázala svoje tělo v tradiční promenádě v plavkách. „Je to horší než maturita,“ netajila se jedna s moravských krásek. „Protože tady není oprava. Zato když nezvládnete maturitu, máte šanci na podzim,“ svěřila se dívka s tím, že je nervózní už od rána.

Další castingy se uskuteční 22. listopadu v Brně, 23. listopadu v Plzni a 25. listopadu v Praze. Semifinále čeká na vybrané dívky 15. prosince v pražském hotelu Clarion. Čtrnáct finalistek se může těšit na počátku příštího roku na soustředění v Mexiku. O tom, kdo se stane Českou Miss 2011, se rozhodne v březnu příštího roku.

Reklama

Výběr článků

Načítám