Hlavní obsah

V jezeře natočili neznámé třímetrové stvoření. Máme svoji lochnesku, radují se Číňané

Novinky, tcs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Záběry z jezera u města Luo-jang v čínské provincii Che-nan vzbudily rozruch na sociálních sítích. Mají na ní totiž být záběry neznámého zhruba třímetrového tvora pohybujícího se těsně pod hladinou. Obyvatelé si myslí, že by se mohlo jednat o neznámé monstrum, čínskou variantu známé příšery ze skotského Loch Ness.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Video bylo uveřejněno ve čtvrtek na čínské sociální síti Tik Tok. „Svatá prostoto,“ lamentuje jeden z přihlížejících, když pozoruje neznámé stvoření líně plující pod hladinou.

Stvoření na videu má být tři metry dlouhé. „Je snad tohle legendární jezerní monstrum?“ ptá se místní chenanský deník Ta-che. Řada lidí je z objevu nadšená a spekulují o mystickém podmořském stvoření.

Našli lochnessku. Záhadu ale nevyřešili

Koktejl

Skeptici však mají jasno. Podle některých se jedná o krokodýla či pravděpodobněji o nějaký druh vodního hada. „Je to hejno ryb, které plavou u sebe. Vídám tohle pořád,“ uvedl jiný diskutér.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám