Hlavní obsah

V domě Amy Winehouse nebyly po její smrti objeveny žádné drogy

Novinky, Jakub Kynčl
Londýn

Poslední noc života Amy Winehouse se nekonaly žádné drogové orgie, tvrdí svorně zpěvaččin management. Hvězda měla údajně noc strávit sledováním filmů se svým bodyguardem. Tyto informace jsou v přímém rozporu se zprávami, které tvrdily, že si Winehouse kupovala drogy jen několik hodin před svou smrtí. Vyšetřovatelé žádné drogy v jejím domě neobjevili. Rozhodne tak až pitva.

Foto: Profimedia.cz

Amy Winehouse

Článek

Sedmadvacetiletá Amy Winehouse byla nalezena mrtvá ve svém domě v sobotu odpoledne. Zpěvačka měla v uplynulých měsících recidivu a opět se ve velkém vrátila k alkoholu a drogám. Podle některých britských serverů byla v pátek v noci viděna, jak si kupuje extázi a ketamin. Jeden ze sousedů pak tvrdil, že v brzkých ranních hodinách slyšel z domu křik a kvílení.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Lidé se loučí s Amy Winehouse před jejím domemVideo: Reuters

Britský Scotland Yard však všechny zaskočil tím, že ve zpěvaččině domě, nacházejícím se na severu Londýna, nebyly nalezeny žádné drogy či pomůcky na jejich přípravu. Management zpěvačky trvá na tom, že noc probíhala zcela klidně, až do chvíle, kdy byl přivolán lékař, který už mohl pouze konstatovat její smrt.

Roky závislosti zanechaly zpěvačku ve velmi špatném zdravotním stavu, když byla naposledy hospitalizována dokonce s rozedmou plic.

"Žádná divoká party se u Amy nekonala. Byla tam jen ona a její ochranka. Po sledování filmů šla do postele a když ji ráno kontroloval, vypadala, že spí. Když přišel do pokoje zpěvačky později, uvědomil se, že je něco špatně a zavolal záchrannou službu," uvedl mluvčí zpěvačky.

Zpěvačka byla den  před svou smrtí na obědě se svou matkou. "Vypadala, že je z toho venku. Její náhlý odchod mi ještě vůbec nedošel. Dcera se zdála být taková unavená, ale to není nic divného, vzhledem k tomu, že stále ponocovala," řekla zdrcená matka, která jako poslední větu od své dcery slyšela: "Miluji tě, mami."

Reklama

Výběr článků

Načítám