Hlavní obsah

V autě za 25 miliónů sešlápl plyn na podlahu, dopadlo to špatně

Novinky, vps

Nehoda unikátního supersportovního vozu Pagani Zonda se stala nedávno v Londýně. Řidič podle svědků nezvládl řízení a naboural s vozem do železného plotu.

Toto video už bohužel nemůžeme přehrávat z důvodu vypršení internetové licence

BEZ KOMENTÁŘE: Řidič nezvládl sílu vozu Pagani Zonda GJ a nabouralVideo: JackSullivan, Newsflare.com

 
Článek

„Jeden džentlmen vzal vůz Pagani Zonda GJ na projížďku po severovýchodním Londýně a stalo se tohle... Řidič se pokusil sešlápnout plyn na podlahu a ujel mu zadek,“ okomentoval nehodu svědek Jack Sullivan, který nabouraný vůz také natočil na video.

Jednalo se o vůz Zonda GJ patřící skotskému podnikateli Garethu Jonesovi. Původně se jednalo o model Zonda S, ale po nehodě v roce 2009, při níž byl vážně poškozen, poslal Skot automobil zpět do italské továrny, kde ho přestavěli.

Foto: Amian Exclusive Cars

Takto vypadala Pagani Zonda GJ před nehodou

Značně upravený vůz dostal podle jména svého majitele označení GJ. Oprava prý stála 327 tisíc liber, přičemž původní vůz vyšel na 340 tisíc liber. V přepočtu tak Jonese auto stálo kolem 25 miliónů korun.

Jones, který se vůz snaží už léta prodat, podle deníku The Telegraph v době nehody neseděl za volantem. S prodejem to ale teď bude mít ještě těžší, navíc ho čeká další oprava. Na první pohled auto sice nevypadá tak poškozeně, ale i tak oprava nevyjde levně.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám