Hlavní obsah

V Arkansasu řádí fetišista, který ocucává ženám prsty na nohou

Novinky, Markéta Klánská

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Little Rock

Zatím neznámý muž se pohybuje po Arkansasu a obdivuje ženám jejich prsty na nohou. A nejen to, touží ty prsty i ocucávat. V nedávné době se objevily tři různé případy. Fetišistické chování muže však nápadně odkazuje ke zločinci, který se v 90. letech nechvalně proslavil pod přezdívkou „Víla cucající palce“.

Foto: Profimedia.cz

V Arkansasu řádí fetišista, který chce ženám ocucávat prsty na nohou. Ilustrační foto

Článek

Podezřelý, kterého dvě ženy popsaly jako bělocha ve středních letech, se představoval pouze jako Mike z Cabotu. Toužil ocucávat ženám nohy, bez ohledu na jejich věk, jedné z napadených bylo 27 let, druhé 44 let a třetí dokonce 83 let. A právě postarší dámě nedělal pouze nemravné návrhy. Přikradl se k ní, když seděla na terase, sundal jí botu a bez varování si strčil její nohu do úst, uvedla agentura AP.

Policie z okresu Conway v Arkansasu se nyní snaží zjistit, zda nejde o stejného útočníka, který řádil v 90. letech. Michael Robert Wyatt se tehdy vydával za podiatra, neboli specialistu na péči o chodidla, aby v místním obchodě mohl laskat a ocucávat ženám prsty u nohou.

Posléze však byl obviněn a zatčen, když jedné zaměstnankyni prodejny v okrese Faulkner vyhrožoval. Chtěl jí prý useknout nohu a cucat její prsty, zatímco ona by vykrvácela. Tato výhrůžka mu vynesla něco lehce přes jeden rok za mřížemi.

Policie se nechce ukvapit, Wyatt však záhadně není k zastižení

Ačkoli současné případy vykazují jistou podobnost s předchozími Wyattovými činy, policie nechce dělat žádné ukvapené závěry, dokud Wyatta nekontaktuje a nevyslechne ho.

„Chceme s ním pouze mluvit, neboť jeho jméno neustále přichází na přetřes,“ řekla mluvčí místní policie Latresha Woodruffová. Jenže se kontakt zatím navázat nepodařilo. Na mobilním čísle se ozvala pouze žena, která se představila jako Wayttova matka. Uvedla, že nemá o synovi žádné informace a že se od ní ani jejího syna policie žádné výpovědi nedočká, uvedl místní zpravodajský server Arkansas Online.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám