Hlavní obsah

V 36 letech si na tísňové lince stěžovala na péči rodičů

Novinky, nčs

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když je vám šestatřicet let, tak nějak se už očekává, že už na rodičích zásadně závislí nebudete. To však není případ Seloni Khetarpalové z amerického Ohia. Ta se tento měsíc dokonce rozhodla, že na ně kvůli „zanedbané péči” zavolá policii.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Khetarpalová opakovaně vytočila číslo 911, aby si operátorovi tísňové linky mohla postěžovat na svoje vlastní rodiče. Ti ji údajně měli odstřihnout od telefonu, který do té doby platili, což šestatřicetiletá žena považovala za jakési zanedbání.

Byl jsem napaden, dělal si legraci na tísňové lince opilec. Zaplatí až 200 tisíc

Krimi

Po prvním zavolání operátor ženu upozornil, že tísňová linka slouží ke skutečně závažným problémům, což se zcela minulo s účinkem. Khetarpalová se znovu a znovu dožadovala „spravedlnosti”, pravděpodobně i vzhledem k tomu, že z nezaplaceného telefonu mohla vytočit pouze bezplatné číslo policie.

Muž volal pětadvacetkrát na policii. Hledal mikinu

Koktejl

Když pak v telefonu začala být agresivní, rozhodla se policie, že se vydá výtečnici zatknout. Nyní čelí obvinění ze zneužívání tísňové linky a čeká ji soud. O tom, zda se nakonec domohla zaplacení účtu za telefon, nejsou další informace.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám