Hlavní obsah

Uprchlý zločinec si nechal změnit pohlaví, policie ho stejně dopadla

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Barranquilla

Kolumbijec Giovanni Rebolledo byl loni odsouzen k 60letému vězení za únosy, loupeže a vydírání. Z vězení se mu ale podařilo uprchnout, a aby unikl policii, podstoupil operaci ke změně pohlaví a pod novou identitou začal pracovat jako prostitutka. Spravedlnosti ovšem neunikl ani tak, muži zákona ho při rutinní kontrole poznali a zatkli, informovala kolumbijská média.

BEZ KOMENTÁŘE: Uprchlý zločinec se nechal předělat na ženu a živil se jako prostitutka

 
Článek

Rebolledo byl členem gangu Los Topos, který podle deníku El Tiempo najímal krásné ženy k tomu, aby sváděly bohaté muže a odváděly je k sobě domů. Gang poté muže bil a mučil elektrickými šoky, aby z nich dostal přístup k jejich bankovním účtům, kartám a cennostem.

Policii se loni podařilo několik členů gangu usvědčit a odsoudit je mimo jiné za únosy, loupeže a vydírání. Rebolledo ale z vězení unikl a v přepočtu za 350 tisíc korun si nechal pomocí několika operací změnit pohlaví. Z Bogoty se přesunul do pobřežního města Barranquilla a pod jménem Rosalinda tam začal pracovat jako prostitutka.

Foto: Policie Barranquilla

Nějaký čas se mu dařilo skrývat, ale v sobotu ho i přes jeho extrémní změnu vzhledu poznala při běžné kontrole policejní hlídka. Kolumbijec byl na místě zatčen, což překvapilo jeho kolegyně, které o jeho minulosti neměly nejmenší potuchy.

„Když ho zatkli, propukl v slzy. Lidé tomu nemohli uvěřit. Nebyl to špatný pokus, ale když jste odsouzeni na 60 let, tak musíte počítat s tím, že vás bude hledat pár lidí,“ okomentoval zatčení jeden ze svědků.

Reklama

Výběr článků

Načítám