Hlavní obsah

Uma Thurmanová je zase volná

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Hollywoodská herečka Uma Thurmanová se rozchází s manželem a otcem svých dvou dětí, hercem Ethanem Hawkem. Důvodem jsou jeho milostné pletky s dvaadvacetiletou kanadskou modelkou Jen Perzowovou.

Článek

Vztah slavných manželů se s problémy údajně potýkal posledních několik týdnů. Třiatřicetiletý Hawke byl nejprve přistižen při vášnivém polibku s hereckou kolegyní Angelinou Jolieovou během natáčení filmu Taking Lives v Kanadě. Posléze byl viděn ve striptýzovém klubu, jak dovádí s tanečnicemi a poslední kapkou do poháru Uminy trpělivosti byl vztah s mladičkou modelkou.

S Jen Perzowovou si Ethan Hawke začal rovněž při natáčení v Kanadě. Jeho žena Uma (33) ve stejné době natáčela na druhém konci země film Paycheck po boku Bena Afflecka. Když se Thurmanová o manželově románku dozvěděla, údajně byla ochotna jej přejít. Jakmile se však ukázalo, že nešlo jen o malý úlet na jednu noc, nýbrž že se herec do modelky nejspíš zamiloval a v mimomanželském vztahu pokračuje, Uma se rozhodla pro rozvod.

Uma Thurmanová se s Ethanem Hawkem seznámila v roce 1997 na natáčení filmu Gattacka. O rok později se vzali. Mají spolu dvě děti Mayu Ray (5) a Roana (1).

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám