Hlavní obsah

Tváří rozvodu Jolie a Pitta je Jennifer Anistonová

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Po oznámení rozvodu hvězdného páru Angelina Jolie a Brad Pitt se začalo okamžitě spekulovat, co může za konec jejich manželství. Zároveň se ale dostala do popředí i Pittova exmanželka Jennifer Anistonová, jejíž jméno je skloňováno možná stejně často jako ta obou přímých účastníků rozvodu. Trefně na to upozornil americký bulvární list New York Post svou středeční obálkou.

Foto: Charles Sykes, ČTK/AP

Angelina Jolie a Brad Pitt

Článek

Na titulní straně většiny bulvárních médií celého světa se den po oznámení rozvodu samozřejmě objevily tváře Jolie a Pitta s palcovými titulky různého znění.

New York Post na to šel úplně jinak. V levém horním rohu je nápis Brangelina 2004-2016 a zbytek strany zabírá fotka smějící se Anistonové.

Obálka listu New York Post se smějící se Anistonovou.

Obálka se tak nese v duchu rčení „Kdo se směje naposled, ten se směje nejlíp“. Právě Anistonovou totiž Pitt v roce 2004 opustil kvůli Jolie, čímž skončilo jejich několikaleté manželství. Ačkoliv pak Anistonová o Pittovi veřejně neřekla nic špatného, nebylo tajemstvím, že Jolie nemůže vystát.

Jolie a Pitt spolu žili 12 let, v srpnu 2014 se pak vzali. Jako datum odloučení napsala Jolie, která žádost o rozvod podala, datum 15. září a jako příčinu uvedla „nesmiřitelné rozpory“. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám