Hlavní obsah

Tříapůlletá dcera Ani Geislerové dostala první kšeft za honorář

Novinky, Gabriela Wolfová

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Dcera herečky Ani Geislerové Stella (3,5) jde ve stopách své maminky. Za sebou má první hereckou příležitost. Zahrála si ve filmu Jana Hřebejka Nevinnost. A Aňa za dceru inkasovala i honorář.

Foto: Profimedia.cz

Aňa Geislerová s dcerou Stellou

Článek

"Stellinka je debutantka. Vyžádala jsem si za natáčení pro ni i smlouvu. Dostala za to malého ponnyho, kterého na place našla někde v hračkách. A taky dostala nějaký penízky, které jsem jí samozřejmě nedala, abych ji nezkazila," řekla s úsměvem Aňa Geislerová internetové televizi Stream.

Obsadit Stellu do filmu byl nápad režiséra Jana Hřebejka. "Byla to záležitost na tři hodiny. Jinak já to moc nepodporuju. Honza má rád, když se děti jakoby zakonzervujou," usmívá se herečka.

Malá Stella si prý natáčení užívala. "Po chvíli se rozjuchala. Celá akce se jí líbila, ptala se, jestli už budeme zase natáčet. Myslím, že jí od toho budu muset držet dál," říká Aňa.

Ve filmu si vedle Ani a její dcery Stelly zahrála velká část jejich rodiny. Ve filmu Nevinnosti si zahrál také bratr Geislerové Felix, její synovec Ferenc a neteř Mária. "Mám to tam osázený pečlivě. Jen syn Bruno se odmítl účastnit," dodala se smíchem.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám