Hlavní obsah

Transsexuální satanistická anarchistka získala republikánskou kandidaturu na šerifa

Novinky, Tomáš Andres Skoupý

Volby šerifa do okresu Cheshire ve americkém státě New Hampshire by za normálních okolností příliš pozornosti nepřilákaly. Když ale nominaci na šerifa získala Aria DiMezzová, která se označuje za transsexuální satanistickou anarchistku, bylo to hned jiné. Pikantní na tom je, že DiMezzovou nominovala tradičně konzervativní republikánská strana.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Bývala mužem, nyní se označuje jako „shemale”, tedy transžena s mužským pohlavním orgánem, avšak ženskými sekundárními pohlavními znaky. Kromě toho je satanistkou a anarchistkou a členkou libertariánské skupiny Free Keene Group.

Úřad šerifa je na okresní úrovni jednou z nejvlivnějších funkcí. Snahou anarchistky kandidující s heslem „Jeb*t policii“ bylo poukázat na nesmyslnost a nefunkčnost volebního systému. To se jí podařilo, když se 4211 hlasy nechala ostatní soupeře s konzervativními hodnotami daleko za sebou.

Aria DiMezzová

Marilyn Houstonová, předsedkyně GOP (Good Old Party – Staré dobré strany, jak se rovněž republikánům říká), DiMezzové pogratulovala a sdělila „že si DiMezzová vedla v primárkách velice dobře a že to bylo báječné“. Anarchistka se přitom nedostavila ani k jedinému zasedání republikánů, přestože byla zvána.

Transžena bojuje proti systému

„Systém, který vás nechal na holičkách tím, že dovolil mně – zatracené transsexuální satanistické anarchistce – kandidovat na šerifa, je ten samý systém, na který útočím. Je mi líto, vím, že to bolí slyšet, ale tenhle systém je lež,“ uvedla DiMezzová.

Hitler porazil Lenina ve volbách v peruánském městečku

Koktejl

„Je (systém) rozbitý od začátku až do konce a má existence jako šerifské kandidátky vám háže tuhle realitu přímo do obličeje,“ dodala s tím, že zhruba 75 až 80 procent lidí, kteří jí v primárkách hodili hlas, se nezajímalo, kdo je nebo co dělá. „A tyhle lidi rozhodují, kdo vám bude vládnout,“ zakončila.

DiMezzová se ve volbách postaví proti demokratickému kandidátovi a stávajícímu šerifovi, pro kterého by úspěšné volby znamenaly již páté volební období ve funkci. Šance DiMezzoové vyhrát jsou nízké - ale o vítězství jí vlastně tolik nešlo.

Reklama

Výběr článků

Načítám