Hlavní obsah

Tisíce příznivců zesnulého herce Paula Walkera projely Prahou

Novinky, jap

V neděli večer projela Prahou kolona vozidel s příznivci amerického herce Paula Walkera. Spanilou jízdu zorganizovali k příležitosti jednoho roku od smrti tohoto herce.

BEZ KOMENTÁŘE: Tisíce příznivců Paula Walkera vyrazily na spanilou jízdu PrahouVideo: Novinky

 
Článek

Část vozů vyrazila z Davle na Praze-venkov, nicméně oficiální start byl v Modřanech. Kolona, která způsobila dopravní komplikace, pak končila u výstaviště v Letňanech. Cestou se stalo několik menších dopravních nehod.

Aut jela odhadem tisícovka, ve většině z nich pak sedělo více lidí, takže se události zúčastnilo několik tisíc příznivců. K vidění byly registrační značky z Jihomoravského, ale také Ústeckého či Libereckého kraje.

Walker zemřel loni v listopadu v Kalifornii při autonehodě, kterou nezpůsobil. Za volantem červeného porsche seděl jeho kamarád, finanční poradce Roger Rodas.

BEZ KOMENTÁŘE: Bezpečnostní kamera zachytila autonehodu Paula Walkera

Herec se dostal k filmování v útlém věku, objevoval se v reklamách a v roce 1987 si zahrál postavu profesora Benneta ve snímku Příšera z šatníku, poté například také v televizním seriálu Throb. Nejvíce se proslavil akční sérií Rychle a zběsile. Zanechal po sobě 15letou dceru Meadow.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám