Hlavní obsah

Tina Pletánková nemá ráda změny počasí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Ani moderátorka počasí Tina Pletánková se nevyhne rozmarům počasí a jeho extrémy snáší stejně špatně jako většina ostatních smrtelníků. Vedro, pak přívalové deště a bouřky, pak zase chladno, zřejmě potom zase pařák - na takové změny si Tina nepotrpí.

Článek

"Jako každý normální člověk zvládám takové rychlé změny špatně. Když je moc vedro, nedělá mi to dobře, když je moc zima, také mě to netěší. Nejraději mám střed - takových dvacet čtyři stupňů, polojasno, bezvětří. To se cítím úplně nejlépe," uvedla Pletánková, kterou lidé na ulici zastavují a zpovídají, jaké počasí bude o prázdninách.

"Kdybych to věděla, tak bych mohla mít batoh plný dukátů. Lidé se mě pořád ptají, tak co léto, jaké bude, kdy máme odejet na Vysočinu a kdy na Kanáry? No, pánbůh ví. Ale přece jen jednu prognózu mám - bude zřejmě horký srpen. Vždyť ten v posledních letech bývá vždycky horký. Ale jak už jsem se přesvědčila, nakonec přece jen může být všechno ještě úplně jinak," poznamenala.

Oblékat se před kameru není snadné

Tina Pletánková si potrpí na eleganci, ovšem po obchodech a buticích běhá nerada. A s oblečením do televizního studia má problémy, protože má přesně předepsáno, co může mít na sobě a co nikoliv.

"Oblečení pro televizní studio je problém a my všechny moderátorky, co počasí uvádíme, s ním máme starosti. Jde o technické věci. Nesmíme mít na sobě modrou, zelenou, fialovou, ani nic lesklého. Při nasvícení ve studiu by to nevypadalo dobře. Takže stále hledáme vhodné barvy a takové střihy, abychom vypadaly co nejlépe."

Óda na babičky

Rosnička Tina si pořídila v pětatřiceti letech syna Andrého. Věnuje mu zcela svůj volný čas, ale pořád má pocit, že domácnost a výchovu dítěte nezvládá tak, jak by chtěla.

"Opravdu to nezvládám. Kdybych neměla stále v pohotovosti obě babičky, tak vůbec nevím, jak všechno zvládat. Výchova dítěte je pro mne totiž moc důležitá, ale moderování, to je zase takový bonbónek v mém životě, na kterém jsem už také závislá," uzavřela.

Reklama

Související články

Tina Pletánková nechce pro dítě chůvu

Moderátorka Tina Pletánková, která se loni v listopadu ve svých pětatřiceti letech stala maminkou, radí ženám, aby ji následovaly, že pak budou dobře vypadat....

Výběr článků

Načítám