Hlavní obsah

Tina Pletánková nechce pro dítě chůvu

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Moderátorka Tina Pletánková, která se loni v listopadu ve svých pětatřiceti letech stala maminkou, radí ženám, aby ji následovaly, že pak budou dobře vypadat. Ačkoliv jí mateřství zabírá hodně času, nedovede si představit, že by si najala chůvu.

Foto: Anna Čelouchová

Císařovna Marie Terezie po boku Ludvíka XIV.

Článek

"Je pravda, že čím je člověk starší, tím je i starostlivější, možná to více prožívá, ale já se snažím si zachovat zdravý rozum. Hrozně nerada bych dopustila, aby André vídal jen své babičky, o chůvách ani nemluvě. Neumím si totiž představit, že by se o mé dítě staral cizí člověk," řekla Tina Pletánková, která už se na obrazovku vrátila alespoň jako rosnička.

"Do počasí jsem se vrátila, to je pro mě bonbónek. S tímto pořadem jsem začínala už před devíti lety a mám ho ráda. Prima jízda je náročná z hlediska času. Myslím si, že až bude Andrému půl roku, tak se budu moci vrátit i do Prima jízdy, protože André už nebude závislý na mateřském mléce," podotkla svěže a dobře vypadající Tina, přestože prý o svůj vzhled nijak zvlášť nepečuje.

Váhu si zvlášť nehlídá

"Zrcadlo vidím pět minut denně, vůbec nesleduji svoji váhu. Možná, že jediný recept, jak vypadat dobře, je mít dítě. Mějte dítě, budete vypadat dobře a navíc pomůžete k zvýšení populace," podotkla s úsměvem a hned nezapomněla pochválit svého muže.

"I když je Petr od rána do večera v práci, což respektuji, umí se o syna velmi dobře postarat. Takže já spíš hledím na to, aby si měli čas s Andym pohrát a zadovádět. Cítím, že ta mužská část je taková oáza jistoty pro dítě," míní moderátorka.

Běhání po obchodech jako nutné zlo

K jejím nejčastějším nákupům nyní patří pleny a ostatní potřebné věci pro malé děti. Oblečení pro sebe však ráda nenakupuje.

"Já mám jednu takovou neženskou vlastnost, mě nakupování z duše nebaví. Pokud už musím vyrazit a něco na sebe nakoupit, tak je to pro mě nutné zlo. Je mi v obchodech teplo, kabinky mě nebaví, většinou se musíte znova svléknout, obléknout, vyzkoušet jinou velikost a strávíte tam neuvěřitelně moc času," uzavřela Pletánková.

Reklama

Související články

Výběr článků

Načítám