Hlavní obsah

Timberlake dal Cameron prsten za milióny

Novinky, Korzo/P
LOS ANGELES

Popový zpěvák Justin Timberlake zaplatil za valentýnský dárek pro svou přítelkyní Cameron Diazovou v přepočtu tři milióny korun. Třiadvacetiletý hit maker jí daroval šperky posázené diamanty. Výběrem strávil podle svědků v losangelské pobočce klenotnictví Tiffany několik hodin a svůj dárek telefonicky s Cameron konzultoval.

Foto: Miloš Vavřička, Zámek Děčín, p. o.
Článek

Justin a jeho hvězdná herecká partnerka společně sice Valentýna neoslavili, přesto byli neustále v kontaktu po telefonu. Se sluchátkem u ucha a s Cameron na druhé straně drátu vyrazil Justin nakupovat i drahé šperky.

Šperky popisoval po telefonu

"Bylo krásné, když své přítelkyni do telefonu popisoval jednotlivé šperky a dodával k tomu, že tento se jí bude určitě líbit, ale jiný by nemohla nosit ani schovaný v kabelce," uvedla jedna ze zákaznic klenotnictví.

Jednatřicetiletá kráska z Charlieho andílků si tak po telefonu vybrala dar v hodnotě přes tři milióny korun. Po telefonických konzultacích s Justinem se jí zalíbily především šperky posázené diamanty.

Doma se jen míjejí

"Justin i Cameron v několika posledních měsících vedli složitý život a oba byli nešťastní, že spolu kvůli pracovním povinnostem tráví tak málo času. Dlouhá odloučení ubíjejí hlavně Justina," uvedl blízký přítel hvězdného páru.

"Vychází jim to navíc tak hloupě, že je doma téměř pořád jen jeden z nich a ten druhý pracuje někde na druhé straně Ameriky nebo i světa. Chtěl jí tak aspoň na svátek zamilovaných ukázat, jak moc ji miluje, a tak jí pořídil několik speciálních dárků," dodal stejný zdroj.

Reklama

Související témata:

Související články

Cameron Diazová si při surfování zlomila nos

Americká herečka Cameron Diazová si během oslav svých 31. narozenin na ostrově Hawaii zlomila při surfování nos. V současné době nejlépe placená herečka světa...

Akné rozbíjí vztah Diazové a Timberlaka

Milostné dobrodružství mezi Justinem Timberlakem a filmovou kráskou Cameron Diazovou zažívá první bouři. Důvod? Cameron je posedlá svojí vizáží, kterou...

Cameron Diazová chce do konce roku dítě

Americká filmová hvězda Cameron Diazová položila svému příteli Justinu Timberlakeovi nůž na krk. Herečka pravděpodobně zaslechla tikot biologických hodin...

Výběr článků

Načítám