Hlavní obsah

Thajští rodiče zapomněli čtyřleté dítě na dálnici

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

BANGKOK

Teprve čtyřletý thajský chlapec se uprostřed noci ocitl sám na dálnici, kde ho zanechali rodiče, kteří při jízdě učinili krátkou přestávku, aby si odskočili na toaletu. V pátek o tom informovala místní média.

Foto: Marie Švehlová

Oslavy 150. výročí vzniku školy v Neznašově.

Článek

Suraki Chaisit, zaměstnanec ve státním podniku, a jeho manželka Nonglak, která pracuje jako učitelka, začali syna Kijtanana postrádat až po několika hodinách, když dorazili domů ve městě Nonthaburi na předměstí Bangkoku.

Plačící chlapec byl mezitím svými nálezci dopraven na nejbližší policejní stanici. Strážníci jej pak předali vystrašeným rodičům, napsal list Bangkok Post.

Matka později vypověděla, jak mohlo být dítě zapomenuto. Jeho rodiče byli ve čtvrtek v noci na cestě z Phetchabunu, když je najednou přepadlo nutkání na toaletu. Zastavili a vystoupili z auta v domnění, že jejich syn zůstal ve voze. Ten je ve skutečnosti následoval.

"Neslyšeli jsme ho,  ale mysleli jsme si, že spal," vysvětlila Nonglak s tím, že pak s mužem opět nasedla do auta. Syna tak zanechali na místě.

Reklama

Související témata:

Související články

Zapomněl manželku u silnice

Pětasedmdesátiletým německým motoristou v Porýní-Falci buď zacloumala pořádná skleróza, anebo mu jeho drahá polovička nebyla až tak drahá. Při krátké oddechové...

Výběr článků

Načítám