Hlavní obsah

Tetovaní se sejdou ve Vršovicích

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Praha

Na šedesát tetovacích studií z celé Evropy a Ameriky se tento víkend v Praze zúčastní pátého ročníku festivalu tetování Tattoo Convention. Návštěvníci festivalu uvidí ve vršovické sportovní hale Slavia renomovaná tetovací studia ze zahraničí, ale i přední české tatéry a studia.

Foto: Archív E.I.

Věčný romantik a milovník dálek Eduard Ingriš

Článek

Celá přehlídka je pojata jako třídenní soutěž o nejlepší tetování. Tatéři včetně pákistánských budou soutěžit v kategoriích malých a velký obrazců, černobílých, individuálních a barevných tetování a v kategorii ornament, portrét a bláznivé tetování.

"Celý festival je koncipován jako přehlídka tetování s možností nechat se potetovat třeba právě od zahraničních tatérů. Ceny za práce cizích i českých tetovacích studií se dohadují přímo na místě. Je ale nepsaným pravidlem, že ceny na festivalech a přehlídkách jsou nižší než ve studiích," uvedl tatér Rony.

Podle něj jsou čeští tatéři srovnatelní s evropskou třídou. Je to asi i díky tattoo festivalům, které se konají po celém světě a jichž se zúčastňují i Češi, dodal tatér. Součástí festivalu bude módní přehlídka, ukázka thai-boxu a ohňová show. Na festivalu vystoupí i několik kapel a discjockeyů.

Reklama

Výběr článků

Načítám