Hlavní obsah

Tereza Pergnerová nenechává syna nudit

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

I když to malý Samuel, syn Terezy Pergnerové, neměl vinou její drogové závislosti vždycky lehké, nyní se mu maminka snaží všechno vynahradit. Svěřila se, že pro něj neustále vymýšlí nejrůznější aktivity. Je prý totiž pořád plný energie.

Článek

Zanedlouho by se Samuel měl vrátit soudním příkazem do Tereziny péče. A moderátorka, která se proslavila zejména v pořadu Eso a která nedávno přijala nabídku uvádět reality show VyVolení, se snaží hlavně napravovat vzájemné vztahy se synem a nezanedbávat ho na úkor práce.

"Nejhorším trestem pro dítě podle mě je, když se nudí. Zvlášť u Samuela to platí dvojnásob, je hrozně aktivní. Takže je docela náročné pořád pro něj něco vymýšlet. Ale daří se mi to," usmála se Tereza.

Vůdce s křehkou duší

"Třeba si spolu rádi zpíváme. Jde mu to velmi dobře, skvěle cítí rytmus a rychle se učí melodii. Předvádí se ale v podstatě jen za odměnu, jen tak na požádání většinou nezazpívá. Musí se mu chtít," pokračovala Pergnerová.

Samuel je podle ní sice vůdčí typ, ale má zároveň křehkou duši. "A ze všech chlapů, kteří kdy prošli mým životem, je mi naprosto nejvíc sympatický. Narozdíl od nich je totiž můj, ne cizí," uzavřela moderátorka.

Reklama

Související témata:

Související články

Soud možná vrátí Tereze Pergnerové syna

Tereza Pergnerová má nyní šanci získat oficiálně zpět do péče syna Samuela. O toho přišla kvůli své těžké drogové závislosti. Nyní už je ale podle svých slov...

Výběr článků

Načítám