Hlavní obsah

Těla obnažených modelek vytvořila v unikátní reklamě model auta

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Italská automobilka Fiat se vytasila s odvážnou reklamou na svůj malý kabriolet. Na první pohled se možná zdá, že jeho fotografie byla vytvořena v nějakém grafickém programu, ve skutečnosti se ale jednalo o extrémně náročnou práci, při níž se 13 pomalovaných modelek poskládalo do tvaru zmíněného automobilu.

BEZ KOMENTÁŘE: Obnažené modelky vytvořily svými těly dokonalou kopii autaVideo: Fiat

 
Článek

Kvůli pouhému jednomu snímku strávili tvůrci reklamy dlouhé dny plánováním přesných pozic figurantek a vymýšlením, kde a jak pomalovat jejich těla. Na videu je alespoň částečně zachyceno, o jak mravenčí práci se jednalo.

Vybrané ženy musely trávit dlouhé chvíle v krkolomných a náročných pozicích. Autoři spotu proto nenajali obyčejné modelky, ale především fyzicky zdatné umělkyně vystupující v cirkusech.

O malby na ženských tělech se postaral zkušený kreslíř Craig Tracy, podle jehož slov se jednalo o nejvíce ambiciózní a zajímavý projekt, na kterém ve své kariéře pracoval. Výsledkem práce týmu několika desítek lidí pak byl „živý“ model Fiatu 500 Abarth v reálné velikosti.

Reklamu vytvořila americká agentura Richards Group pro letošní vydání magazínu ESPN Body Issue.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám