Hlavní obsah

Těhotná Robertsová vystoupila v televizi

NEW YORK

Americká herečka Julia Robertsová se ve čtvrtek objevila na televizních obrazovkách poprvé od doby, kdy oznámila, že je těhotná. Vystoupila v pořadu Oprah Winfreyové, který odvysílala televize CBS.

Foto: Petr Hejna
Článek

Oblíbená herečka s rostoucím bříškem, které nelze přehlédnout, se dosud nikde v médiích dobrovolně neukázala.

Jde však o předtočený záznam, neboť Robertsová se podle dosavadních zpráv nachází v nemocnici, kam byla převezena, když jí začaly předčasné kontrakce. [celá zpráva]

Lékaři tvrdí, že na nemocničním lůžku bude muset setrvat až do porodu, který je plánován na leden. Robertsové se narodí chlapec a holčička.

Pořad s názvem The Oprah Winfrey Show byl s Julií exkluzivně  natočen 6. října. Herečka v něm mimo jiné hrdě podtrhla své těhotenství a se slavnou moderátorkou pohovořila o své budoucí mateřské roli.

Kromě toho také mluvila o své roli ve filmech Closer a Ocean´s Twelve, které by se na plátnech kin ve Spojených státech měly objevit v prosinci.

V pořadu vystoupili také herci Natalie Portmanová a Clive Owen, kteří ve snímku Closer vystupují po boku Julie.

Julia Robertsová je stále jedna z nejoblíbenějších hereček světa. Největší oblibě se těší u diváků ve věku 15 až 25 let.

Reklama

Související články

Robertsová prozradila pohlaví dvojčat

Americká herečka a nastávající maminka Julia Robertsová se poprvé podělila s novináři o radost z těhotenství. Poté, co absolvovala vyšetření na ultrazvuku,...

Julia Robertsová si dá pětiletou přestávku

Šestatřicetiletá americká herečka Julia Robertsová se rozhodla, že si dopřeje profesní přestávku a na pár let se přestane věnovat filmu. Přimělo jí k tomu...

Výběr článků

Načítám