Hlavní obsah

Syn Harrisona Forda zápasí s drogou

Novinky, Korzo

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Malcolm, syn herce Harrisona Forda, ve svých šestnácti letech nastoupil na léčebnou kúru v sanatoriu pro drogově závislé. Osudnou se mu stala marihuana. Po roce léčení stále chodí na konzultace, přesto ani v sedmnácti není ještě úplně vyléčen.

Foto: Archiv Ecobat

Věděli jste, že z jedné tuny baterií lze recyklací znovu získat až 167 kg oceli, 210 kg zinku, 205 kg manganu a 15 kg niklu a mědi?

Článek

Podle výpovědí rodinných přátel se Malcom nedokáže smířit s rozchodem svých rodičů. Harrison Ford a Mellisa Mathisonová se po tříletém odloučení letos rozvedli. [celá zpráva]

Malcolm na konzultace dochází dvakrát týdně. Jeho rodiče za jedno sezení platí v přepočtu asi 3700 korun. A snaží se podporovat jediného syna také svou přítomností na některých sezeních.

Pomocná ruka rodičů

"Ten kluk má velké problémy s marihuanou. Program, který podstupuje, je speciálně určený pro závislé adolescenty. Čas od času je dobré, aby se na sezení objevili také rodiče a představili se skupině," řekl rodinný přítel.

"Malcolm by měl vstát, říct své jméno a přiznat závislost. Potom by měl vstát Harrison Ford a říct, jak se jmenuje a že je tady, aby podpořil svého syna. Tak to probíhá," přiblížil.

Harrison Ford se již třetím rokem stýká s Calistou Flockhartovou, představitelkou seriálové Ally McBealové, zatímco Mellisa se s krachem manželství nedokázala smířit. Oba Malcolmovi rodiče se snaží udělat pro svého syna maximum, jejich vzájemná komunikace však zadrhává.

"Ani jednomu se moc nelíbí, když mají hrát pár. Mellisu to pořád dost bolí a Calistu nemůže vystát. Malcolm sice Calistu osobně na sezení pozval, ale Mellisa s tím nesouhlasí a dost vyvádí," dodal přítel.

Reklama

Související témata:

Související články

Harrison Ford se rozvedl

Po dlouhých průtazích bylo konečně rozvedeno osmnáctileté manželství hollywoodského herce Harrisona Forda a jeho manželky, scenáristky Melissy Mathisonové....

Harrison Ford za svobodu draze zaplatí

Rozvod vyjde herce Harrsiona Forda na pěkně tučnou částku, která se pravděpodobně stane rekordní. Jeho bývalá manželka, producentka Melissa Mathisonová totiž ...

Ford a Flockhartová se pohádali kvůli psovi

Harrison Ford se rozhádal se svou současnou přítelkyní, herečkou Calistou Flockhartovou. Naprosto chladně a bez emocí totiž zareagoval na zprávu o smrti jejího...

Výběr článků

Načítám