Hlavní obsah

Stoneová se chce soudit s plastickým chirurgem

NEW YORK

Americká herečka Sharon Stoneová se chystá soudit s plastickým chirurgem, který tvrdí, že jí provedl zkrášlující operaci. Omlazující zákrok však herečka popírá a odborníkovo tvrzení vyvrací.

Foto: město Opočno (archiv)

Městská hra Opočnem za Kupkou provádí rodištěm světoznámého malíře.

Článek

Lékař Renato Calabria je vyhlášeným plastickým chirurgem v Beverly Hills, jenž omladil tvář mnoha celebritám. Na veřejnosti prohlašuje, že i Sharon Stoneová byla jednou z jeho zákaznic a nechala si u něj udělat plastiku obličeje, takzvaný facelift.

Calabria je podle vlastních slov tím, kdo se zasloužil o mladistvý vzhled tváře šestačtyřicetileté herečky.

Stoneová ale zastává názor, že lékař lže. Tvrzením, že byla jeho klientkou, se prý Calabria snaží hlavně získat větší popularitu. "Chce jen zvýšit své zisky a přilákat novou klientelu," řekla Stoneová, která popřela, že by kdy vyhledala Calabriovy služby.

Reklama

Související témata:

Související články

Sharon Stoneová zaplatila za slávu sexem

Vlnu nevole a kritiky vyvolal americký scenárista Joe Eszterhas (59), z jehož dílny pocházejí slavné snímky Flash Dance a Základní instinkt. Důvodem je jeho...

Sharon Stoneová opět dostala chuť na sex

Americká herečka Sharon Stoneová ještě nedávno tvrdila, že její sexuální apetit výrazně poklesl, a to především kvůli starostem po rozvodu s Philem...

Výběr článků

Načítám