Hlavní obsah

Steven z Aerosmith opouští manželku

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

NEW Y0RK

Steven Tyler, americký zpěvák metalové skupiny Aerosmith, oznámil, že se rozchází se svou ženou, módní návrhářkou Teresou Barrickovou. Po sedmnácti letech společného života se tak rozpadá jeho manželství.

Foto: MDZ
Článek

Tyler veřejnost požádal, aby jeho rodina byla "v tomto těžkém období" ušetřena zvýšenému zájmu. Oba manželé se chtějí rozejít v klidu. Oznámení o rozchodu padlo "dříve, než z něj bulvární média nadělají více, než čím je", poznamenal hudebník.

"Má manželka a já se v současnosti rozcházíme," uvedl Tyler, "jsme jen rodina, která se teď snaží projít těžkým obdobím. Trochu intimity a citlivosti - pro Teresu, mé děti a mě samotného - by bylo moc dobře," dodal.

Steven Tyler má s Teresou dvě děti, šestnáctiletou Chelseau a třináctiletého Taje.

Šestapadesátiletý rocker je rovněž otcem sedmadvacetileté herečky Liv Tylerové, kterou měl s ženou z předešlého svazku. V minulosti byl také ženatý s herečkou Cyrindou Foxovou, s níž má šestadvacetiletou dceru Miu, která pracuje jako modelka.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám