Hlavní obsah

Vyhrál miliony. Náhodný tip zvěstoval úspěch předem

Novinky, nčs

Vyhrál jackpot, přesto další dva měsíce neměl muž na Novém Zélandu ani ponětí o tom, že se stal milionářem. Výherce, jenž si přál zůstat v anonymitě, nevěnoval tiketu velkou pozornost a nechal ho zastrčený v šuplíku. Čísla z náhodného tipu se přitom velmi podobala těm důvěrně známým, informovala novozélandská média.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

Sázkař z Nového Zélandu měl ve zvyku kontrolovat vsazené tikety z loterie Lotto většinou až po nějaké době najednou. Nezaznamenal ani zprávy o tom, že jackpot padl v oblasti jeho bydliště.

„Mám ve zvyku si všechny tikety schovávat, a když mám jednou za čas chvilku, tak je všechny projedu. Je to pak větší napětí,” vysvětluje výherce.

Sázkař vyhrál ve Sportce čtvrt miliardy

Ekonomika

Tiket vyhrávající milion novozélandských dolarů (15 milionů korun) muži dva měsíce ležel v šuplíku, aniž by majitel něco tušil. Až když si v posteli rozložil všechny vsazené tikety, došlo mu, že jeden z nich je výherní.

„Byl už večer, naskenoval jsem kód tiketu a objevil se nápis, že jsem vyhrál jackpot,” popisuje okamžiky štěstí.

Nejlepší omyl v životě manželům přihrál miliony

Koktejl

O ně se hned podělil s manželkou. „Vyskočili jsme z postele a běželi k počítači si to raději ověřit. Nemůžu uvěřit, že jsem dva měsíce ‚seděl‘ na takové částce,” říká.

Podobná čísla

K výhře muži pomohl náhodný tip, který se však v pěti číslech ze šesti shodoval s čísly z dat narození jeho nejbližších.

Žádné velké utrácení manželé nyní neplánují. „Budeme žít pořád stejně, ale samozřejmě nám to dává jistotu zajištění. Také pomůžeme rodině a vyrazíme si na pořádnou dovolenou,” dodává výherce z okolí Aucklandu.

Reklama

Výběr článků

Načítám