Hlavní obsah

Srnka vyhnala zákaznice z obchodu s kosmetikou

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Detroit

Nakoupit zkrášlovací potřeby zřejmě chtěla srna, která skleněnou výplní dveří proskočila do obchodu s kosmetikou v americkém Southfieldu. Překvapení zákazníci začali obchod okamžitě urychleně opouštět, stejně tak učinila po pár minutách i srnka.

BEZ KOMENTÁŘE: Zákaznice vyhnala z obchodu s kosmetikou srnka

 
Článek

Majitelé obchodu podle televizní stanice WXYZ slyšeli zvenku podivné zvuky. Mysleli si, že se jedná o nějaký rozruch mezi lidmi. Ve skutečnosti to ale byla srna. Jak se zvíře vůbec dostalo až na detroitské předměstí, není jasné.

Srnka se snažila proskočit dveřmi, což se jí nakonec povedlo. Vylekaní zákazníci na to reagovali úprkem z obchodu. Zvíře, kterému se po rozbití skla nic nestalo, bloudilo v obchodě téměř 15 minut. Poté konečně nalezlo cestu ven a odešlo. O jeho dalším osudu stanice WXYZ neinformovala.

Muži skočil oknem do ložnice jelen a totálně mu zdevastoval byt

Srna v obchodě kromě rozbitých dveří nezanechala větší škodu, což nelze říct o bytě Američana Randyho Abercrombieho. Tomu před měsícem zanechal zoufalý jelen v ložnici spoušť jako po výbuchu. [celá zpráva]

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám