Hlavní obsah

Spearsová stáhla podprsenku z internetové aukce

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

LOS ANGELES

Americká zpěvačka Britney Spearsová stáhla svou podprsenku z internetové aukce eBay. Výtěžek z kousku jejího spodního prádla měl původně putovat na charitativní účely obětem hurikánu Katrina. Podle zpěvačky zájemci o kus spodního prádla projevovali nebývalý zájem, který si podprsenka nezasloužila.

Článek

Třiadvacetiletá Spearsová podprsenku stáhla v době, kdy se za ni nabízelo 47 tisíc dolarů (asi 1 151 500 korun). Částka předčila její očekávání, proto bude raději, když podprsenka z aukce zmizí. Potenciální kupec jí přikládal hodnotu, kterou ve skutečnosti nemá.

"Obávám se, že někteří by mohli podprsenku považovat za něco, čím není," vysvětlila své rozhodnutí Britney. "Myslím, že bylo lepší ji z aukce dát pryč, protože jsem nechtěla, aby se někdo cítil ošizen," doplnila.

Zpěvačka upřesnila, že podprsenku nosila při natáčení videoklipu pro kanál HBO, při koncertech ji ale nikdy neměla na sobě. Zpěvačka do aukce kromě podprsenky dala asi tři stovky osobních věcí, mezi nimi jsou části nábytku nebo její oblečení. 

Zato podprsenku australské zpěvačky Kylie Minogue se na eBay podařilo prodat, a to za 13 860 dolarů (přibližně 340 tis. Kč). Výtěžek je určen organizaci Breast Cancer Care. Podprsenka růžovo-černé barvy je podepsána samotnou zpěvačkou. Aukci zorganizoval deník Daily Mirror.

Reklama

Související články

Podprsenka Britney Spearsové půjde do aukce

Americká zpěvačka Britney Spearsová se přidala k ostatním celebritám, které přispívají na charitu určenou obětem hurikánu Katrina. Třiadvacetiletá hvězda,...

Výběr článků

Načítám