Hlavní obsah

Španělská princezna Cristina čeká čtvrté dítě

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

MADRID

Princezna Cristina, dcera španělského krále Juana Carlose a královny Sofie, otěhotněla. Očekávaný potomek bude již čtvrtým přírůstkem do její rodiny. Narození je naplánováno na počátek léta příštího roku. V pátek to oznámil královský palác.

Foto: Petra Svěráková
Článek

"Jsme velice šťastni," reagoval na radostnou novinu Juan Carlos, který je nyní s chotí, královnou Sofií na návštěvě Baskicka.

Devětatřicetiletá princezna Cristina je od roku 1997 provdaná za bývalého hráče házenkářského týmu FC Barcelona Inakiho Urdangarina. Manželé již spolu vychovávají tři chlapce - Juana Valentína (5 let), Pabla Nicoláse (4) a Miguela (2). Společně žijí ve španělské Barceloně.

Král Juan Carlos se tak dočká šestého vnoučete. Kromě třech Cristininých se již těší ze dvou Eleniných od své starší dcery. Ta má se svým manželem, bankéřem Jaimem de Marichalarem dvě děti.

Princ Felipe, následovník trůnu, který se oženil letos v květnu s bývalou televizní moderátorkou Letizií Ortizovou, zatím zůstává bezdětný.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám