Hlavní obsah

Soutěžící zkolabovala v přímém přenosu poté, co jí těsně unikla hlavní výhra

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Wellington

Televizní soutěže jsou často velmi náročné, už pouhá přítomnost před kamerou je pro běžného smrtelníka náporem na nervy. Janice v sobotním vydání novozélandské soutěže „Vítězné kolo“ vše zvládala až do okamžiku, kdy těsně přišla o hlavní výhru. Když jí pak nad hlavou bouchl oslavný kanón s flitry, upadla na zem a nakonec vstala až za pomoci štábu.

BEZ KOMENTÁŘE: Žena zkolabovala poté, co jí unikla hlavní výhraVideo: LiveLeak.com

 
Článek

Výhra jednoho miliónu novozélandských dolarů (asi 15,6 miliónů korun) unikla Janice, která si nepřála zveřejnit své příjmení, o pouhá dvě políčka. Musela se tedy spokojit s pětinásobně menší částkou. Tento šok by žena nejspíš ustála, ale když jí přímo nad hlavou explodovaly flitry, překvapením upadla na zem.

Na pomoc jí přispěchali členové štábu, zatímco moderátorka ujišťovala diváky o tom, že se ženě nic vážného nestalo a rychle ukončila vysílání.

„Výhra byla blízko jednomu miliónu, a tak to bylo trochu dramatické. Kanón s flitry jí vylekal, upadla a chvíli jí trvalo, než vstala. Dokonce ani nevěděla, kolik vyhrála. Teď už se tomu směje,“ uvedla v prohlášení Karen Jonesová, tisková mluvčí společnosti Lotto, která soutěž provozuje.

Reklama

Výběr článků

Načítám