Hlavní obsah

Soutěž Česká Miss 2007 začala

Novinky, jky
PRAHA

Se sloganem "S Českou Miss kolem světa" se v úterý rozjel třetí ročník soutěže Česká Miss. Na tiskové konferenci se sešlo šest nejúspěšnějších dívek posledních dvou ročníků, ředitelka soutěže Michaela Maláčová i dvorní fotograf finalistek soutěže - slovenský zpěvák a skladatel Peter Nagy.

Článek

"Dívky si uvědomují, že účastí ve finále to nekončí, ale naopak začíná, že nejde jen o věcné ceny, ale o šanci. Mají totiž jedinečnou možnost využít svoji popularitu a své kontakty, mohou získávat další vzdělání i zajímavé zkušenosti," promluvila na úvod ředitelka soutěže Michaela Maláčová v restauraci Perfect, kde se konala tisková konference k nadcházejícímu ročníku.

Důležitou osobností nadcházejícího ročníku bude slovenský zpěvák, skladatel a textař Peter Nagy. ten bude totiž fotografovat finalistky do katalogu Česká Miss. Kromě koncertování se totiž Nagy profesionálně věnuje i fotografování a má za sebou už mnoho úspěšných výstav. 

Castingy se rozjedou v listopadu

První kolo výběru dívek se rozjede v listopadu a bude se konat v pěti městech po České republice - Ostravě, Brně, Pardubicích, Karlových Varech a nakonec i v Praze. V hlavním městě pak proběhne na začátku prosince i semifinále. Finále se diváci dočkají 24. února 2007 na obrazovkách TV Nova. O vítězce budou rozhodovat sami, ze šestice dívek vybraných porotou.

Reklama

Výběr článků

Načítám