Hlavní obsah

Sousedé na ženu zavolali policii kvůli mrtvole na zahradě, byla to figurína z dětské oslavy

Novinky, Martin Vlk

Nechávat na zahradě figurínu zabalenou do odpadkových pytlů a omotanou lepící páskou není ten nejlepší nápad. Před nedávnem se o tom přesvědčila osmadvacetiletá Cara Louiseová z anglického Bedfordshire, na kterou kvůli tomu sousedé zavolali policii. Domnívali se, že se jedná o mrtvé tělo, píše server Fox News.

Foto: Profimedia.cz

Ilustrační foto

Článek

„Vracela jsem se domů ze školy, odkud jsem vyzvedávala syna a zrovna z naší ulice odjížděla dvě policejní auta,“ svěřila se Louiseová.

„Když jsem vystoupila z auta, zeptala jsem se z legrace sousedů, kteří byli venku, co provedli. A ti mi řekli, že policie byla u mě doma, protože hned tři lidé podali hlášení o mrtvém těle na zahradě,“ popsala situaci.

Nakonec se však ukázalo, že šlo o jedno velké nedorozumění. Ono „mrtvé tělo” byla totiž figurína z dětské oslavy.

„Můj pětiletý syn se na oslavy rád převléká do různých kostýmů. Tentokrát jsme uspořádali prázdninový večírek s cirkusovým námětem a tato rekvizita byla jeho součástí,“ vysvětlila Louiseová.

Nepříliš vhodně zabalenou figurínu měla na zahradě od listopadu. Při zahradničení ji ale přemístila na viditelné místo a následně ji zapomněla vrátit zpět, což ihned vyvolalo podezření u sousedů, kteří na místo zavolali policii. Ta však vzala celý incident s humorem.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám