Hlavní obsah

Smetánka uvedla na plese v Paříži do společnosti své dcery

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PAŘÍŽ

Dcery slavných filmových herců Alaina Delona a Bruce Willise s Demi Mooreovou se v sobotu v Paříži zúčastnily tradičního plesu debutantek. Na letošním 18. ročníku, který se uskutečnil opět v honosném hotelu Crillon, byly uvedeny do společnosti i ratolesti dalších známých osobností ze světa byznysu, politiky, kultury nebo sportu, a to z desítky zemí světa.

Článek

Scout Larue Willisová a Anouchka Delonová na sebe poutaly největší pozornost médií a dalších účastníků bálu díky účasti světoznámých rodičů, kteří si ples nenechali ujít. Obě dívky, na které jsou jejich otcové, někdejší filmové sexsymboly, neobyčejně pyšní, pomyslný duel sváděly i róbami, které jim zapůjčily známé módní salóny. Zatímco osmnáctiletá Delonová se oblékla do oděvu princezny Elie Saab, sedmnáctiletá Willisová vložila důvěru do značky Christian Lacroix.

Na plese nechyběly Američanka Billie Lourdová, dcera herečky Carie Fisherové známé z Hvězdných válek, či Clémence, dcera francouzského herce Jeana Rocheforta, povědomého například z role tajemného Desgreze v sérii o Angelice. Lourdovou oblékl Chanel, Rochefortovou Nina Ricci.

Z aristokratických kruhů si "uvedení do světa" na akci srovnávané některými médii s pohádkou o popelce odbyly dvě potomkyně jugoslávského královského rodu. Vůbec poprvé se mezi debutantkami objevily také dcery podnikatelů z Egypta nebo Filipín.

Nosit slavné jméno a vejít se do velikosti 38

Výtěžek z plesu šel opět na dobročinné účely, a to ve prospěch výzkumu cukrovky. Pro módní návrháře, hotel Crillon stejně jako pro klenotnictví Adler, které debutantkám zapůjčilo vybrané šperky, je večer vítanou reklamou. Nehledí zde na zisk, nýbrž na přizvané hejno fotografů, jejichž snímky pak obletí svět a vzbudí patřičné touhy po luxusu u bohatých rodin od Dubaje přes Moskvu až po Šanghaj.

Dívky, které zdarma využily jejich služeb musely splnit pouze několik ne úplně bezvýznamných kritérií: být pěkné, vejít se do velikosti 38, nosit slavné jméno a pocházet ze země, o které se ve zbytku světa sní jako o mekce luxusu a vybraného vkusu.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám