Hlavní obsah

Slovenka žila s mužem, z něhož se vyklubala žena

Právo, ivi

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Bratislava

Šestnáctiletá dívka ze Staré Ľubovně žila přes rok s mužem, z něhož se vyklubala žena. Jak informovala televize Joj, dívka nepřišla na to, že žije s 23letým transsexuálem ani při společných intimních chvílích.

Foto: Profimedia.cz

Dívka zjistila až po roce, že její partner je vlastně žena. (Ilustrační foto)

Článek

Přítel jí totiž zakázal, aby se ho v intimních chvílích dotýkala. Zamilovaná dívka dokonce představila svého přítele rodičům. O to větší šok dívka zažila, když jí přátelé na sociální síti upozornili, že s jejím „milencem“ není něco v pořádku.

„Přítele“ nakonec odvedla a obvinila policie. „Žena čelí obvinění z přečinu poškozování cizích práv a hrozí jí vězení šest měsíců až tři roky,“ uvedl prešovský policejní mluvčí Daniel Džobaník.

Otec podvodnice situaci nechápe. „Můj rozum to nedokáže pochopit. Vždyť si na ní okamžitě všimnete ženských rtů. Ta slečna byla slepá?“ kroutil hlavou otec.

Zklamaná studentka musela vyhledat pomoc psychiatra. Sexuoložka Danica Caisová tvrdí, že některým lidem se úspěšně daří předstírat opačné pohlaví. „Takoví lidé se umí na svou roli psychicky připravit, že ani zkušenější člověk by to nepoznal,“ uvedla.

Reklama

Související témata:

Výběr článků

Načítám