Hlavní obsah

Šla k lékaři s křečemi žaludku. Zjistila, že je těhotná, a za 15 hodin porodila

Novinky, vps

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

Když šla 41letá Britka Amanda Rossová ke svému lékaři s bolestivými žaludečními křečemi, myslela si, že jen dostane nějaké léky na zažívání a zase půjde domů. Lékaři místo toho šokované ženě oznámili, že je v sedmém měsíci těhotenství. O 15 hodin později už přivedla na svět dcerku jménem Chloe.

Foto: Profimedia.cz

Paul Dean a Amanda Rossová se svou dcerkou Chloe

Článek

Praktický lékař, kterého Rossová navštívila, rychle poznal, že něco není v pořádku, a poslal ženu na gynekologii. Ultrazvuk odhalil, že nic netušící žena se nachází v pokročilé fázi těhotenství.

„Mojí první reakcí, když mi řekli, že jsem těhotná, bylo naprosté zděšení. Vůbec mě to nenapadlo. Neměla jsem žádné ranní nevolnosti, necítila jsem žádné kopání dítěte, nic,“ svěřila se Rossová listu Daily Mirror.

Lékaři poslali ženu domů, ale tam moc dlouho nepobyla. Její partner Paul Dean ji brzy poté vezl s porodními bolestmi do nemocnice v Bristolu. O několik hodin později přivedla na svět císařským řezem holčičku jménem Chloe.

Maminku s dítětem pustili lékaři domů po šesti dnech. Pár, který je spolu 14 let, na dítě nebyl vůbec připravený, a neměli proto žádnou potřebnou výbavu. S pomocí rodiny se jim ale podařilo všechno dohnat. Oba jsou ale stále v šoku a prý jim bude ještě nějaký čas trvat, než se s nenadálou situací vyrovnají.

Reklama

Výběr článků

Načítám