Hlavní obsah

Výherce miliard si pořídil ojetinu

Novinky, pal

Když vyhrajete v loterii víc než tři miliardy korun, dá hodně práce se s tím v klidu vyrovnat. Manželům Stevovi a Lence Thomsonovým se to však zatím zjevně daří. Dokládá to i skutečnost, že když si pořizovali nové auto, nevybírali si z luxusních sporťáků, ale přistoupili ke koupi ojetého rodinného vozidla.

Foto: Profimedia.cz

Steve a Lenka Thomsonovi během oficiální tiskové konference.

Článek

Steve Thomson přiznal, že když vyhrál v loterii Euromiliony přes 105 milionů liber (zhruba 3,1 miliardy korun), pořádně to s ním zacvičilo. Doslova prý prožíval chvíle jako na emoční houpačce.

V Anglii našla Slovenka z Rakové lásku a teď i miliardy

Koktejl

„Bylo to velmi stresující, pořád se mi špatně spí a nejím tak, jak bych měl, je toho hodně,“ svěřil se Mirror Online výherce.

I přes pohádkovou výhru chce vést normální život. A tak zatímco jeho žena Lenka, která je původem ze Slovenska, dala v obchodě, kde pracovala jako prodavačka, výpověď, Steve si našel jako částečný úvazek výpomoc kamarádovi, který provozuje zásilkovou službu.

Foto: Profimedia.cz

Šťastní manželé doufají, že je výhra nezmění.

„Teď se starám hlavně o to, aby každý měl u sebe do Vánoc to, co má mít, abychom si s rodinou sami užili Vánoce, a pak se pustíme do koupě nového domu,“ popsal Steve Thomson.

Ještě ani nestihl koupit dárky pro rodinu

S penězi Thomsonovi stále žádné velkolepé plány nemají. Jen chtějí vyměnit třípokojový rodinný domek, který v tuto chvíli obývají se třemi dětmi, za něco většího, kde bude mít každé z jejich dětí vlastní pokoj. Ani Vánoce u Thomsonů letos nebudou tak skromné, jako byly dříve, ale i v tomto ohledu to není nic přemrštěného.

Američan vyhrál loni téměř 34 miliard, přihlásil se k nim až letos

Koktejl

Lenka Thomsonová se těší na to, že teď bude moci častěji jezdit za rodinou na Slovensko a třeba si i dovolit nějakou pěknou dovolenou. A Steve Thomson? „Zatím jsem ještě nestihl koupit žádné dárky pro rodinu, tak to je teď pro mě priorita, pak bydlení. Chci, aby moje rodina, přátelé a okolí byli spokojení, pak se třeba i budu moci trochu rozšoupnout,“ uzavřel.

Reklama

Výběr článků

Načítám