Hlavní obsah

Skateboardista srazil malého chlapce, matka mu to oplatila direktem

Novinky, vps

Velmi razantně přistoupila jedna americká matka k nehodě, při níž se její malý syn připletl do cesty skateboardistovi, který ho srazil. Ačkoli se muž na „prkně“, jenž za nehodu podle názoru většiny diskutujících nemohl, několikrát omluvil, dostal od matky ránu do obličeje, napsal server MailOnline.

BEZ KOMENTÁŘE: Muž na skateboardu srazil chlapce, matka mu to oplatila pěstí

 
Článek

Skateboardista se nechal v rámci videa nazvaného jako Warm Gravy natáčet při provádění triků v parku Cannery v kalifornském městě Hayward.

Po jednom skoku mu vběhl přímo do cesty malý chlapec. Mladík, který právě doskočil na zem, neměl šanci střetu zabránit a hocha srazil k zemi. Sám také spadl. Chlapcovi se okamžitě začal omlouvat a ptal se ho, zda je v pořádku.

Mezitím si pro plačící dítě, které ten den slavilo své narozeniny, přiběhla jedna členka jeho rodiny. O chvíli později se dostavila i matka a do skateboardisty se okamžitě pustila. „Ty jsi narazil do mého syna? Na jeho narozeniny? Ty jsi ho neviděl?“ ptala se ho. Poté do něj strčila a nakonec mu uštědřila ránu do obličeje.

Někteří diskutující, kteří video komentovali, si myslí, že skateboardista si měl více všímat svého okolí, ale většina se ho spíše zastává. Park je totiž kromě veřejnosti určen i přímo pro skateboardisty, matka tak podle nich měla na svého syna dávat mnohem větší pozor.

Anketa

Myslíte si, že byla reakce matky přehnaná?
Ano
84,6 %
Ne
15,4 %
Celkem hlasovalo 17284 čtenářů.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám