Hlavní obsah

Simoně z Rodinných pout záporná role nevadí

Tlačítkem Sledovat můžete odebírat oblíbené autory a témata. Články najdete v sekci Moje sledované a také vám pošleme upozornění do emailu.

PRAHA

Herečka Alice Bendová ztělesňuje v televizním seriálu Rodinná pouta jednu z nevděčných rolí. Hraje totiž zákeřnou bývalou přítelkyni Adama Rubeše, která se všemožně snaží získat svou lásku zpět. Přitom ve skutečnosti je prý jejím hlavním rysem vstřícnost, která s rolí výrazně kontrastuje.

Foto: Magistrát města Plzně

Během večera si mohli hosté plesu vychutnat různé taneční styly.

Článek

Seriálová Simona jedná nekalými způsoby a je schopná udělat cokoliv, aby dosáhla svého. Přátelé a známí z jejího okolí však tvrdí, že je naopak velice upřímná a čestná.

Kvůli záporné roli se na Bendovou lidé nyní dívají skrz prsty v domnění, že její postava se shoduje se skutečnou povahou. Alice si však s podobnými věcmi hlavu neláme.

"V tomhle jsem opravdu nad věcí, vím, že se jedná o práci. Pokud zrovna na mě padlo to, že budu hrát mrchu, tak musím počítat s tím, že mě tak mnozí lidé budou vidět i ve skutečnosti," řekla Bendová.

"Ale upřímně řečeno, pokud o vás lidé mají důvod mluvit, je to ještě dobré. Horší by bylo, kdybych neuměla zahrát to, co mi bylo zadáno, a kritici a lidé by se bouřili, že nemám na obraze co dělat. Tím, že hraju Simonu dobře se vším všudy, jsou mi naopak tyto negativní reakce zpětnou vazbou v tom smyslu, že mi mé hraní lidé věří," uzavřela.

Reklama

Související témata:

Související články

Jandovou proslavila až Rodinná pouta

Čtyřiadvacetiletá Klára Jandová zaujala v novém seriálu Rodinná pouta v roli Evy Pokorné. Mladá absolventka konzervatoře byla už úspěšná na jevišti jihočeského...

Martin Zounar se pracovně zaměří na ženy

Herec Martin Zounar v poslední době zaujal rolí v televizním seriálu Rodinná pouta, kde hraje nesmělého lékaře, který si poněkud nešikovně hledá lásku...

Výběr článků

Načítám