Hlavní obsah

Simona Krainová ukázala desetidenního syna Maxe

Novinky, Gabriela Wolfová
Praha

Topmodelka Simona Krainová (37) ukázala svého syna Maxe, který je na světě deset dní. S nadšením ho předvedla médiím na fotce na akci Módní noc, kterou uvedla. Krainová se tak devátý den po porodu vrátila do pracovního procesu.

Článek

"Jsem naprosto nadšená. Vůbec jsem ani v nejmenším netušila, co ten malej se mnou udělá. Je to krásný pocit být mámou. Naprosto ho miluju a všechny původně vybrané chůvy jsem odvolala. Chci být stále s ním," řekla Novinkám Krainová

Česká topmodelka společně s Jaro Slávikem slavnostně otevřeli v pátek akci Módní noc ve Slovanském domě. Práci měla Krainová nasmlouvanou již několik měsíců. Protože termín porodu měla stanovený až na začátek prosince, myslela si, že v té době bude ještě Maxe nosit pod srdcem. Maxe nakonec porodila předčasně 4. listopadu císařským řezem.

"Bylo to dlouho nasmlouvané a nechtěla jsem to rušit. Maxe hlídá sestra. Před odchodem jsem ho nakojila a rychle zase frčím za ním domů," dodala modelka, která přesně ve 20 hodin 10 minut spustila vánoční výzdobu a noční nakupovací horečku se slevami. Zdržela se necelou hodinku a pak s manželem Karlem Vágnerem odjeli za synem.

Reklama

Související témata:

Související články

Výběr článků

Načítám